€ 1.200,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
56 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Oude Ebbingestraat 73B
9712 HE Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Oude Ebbingestraat

PRACHTIG APPARTEMENT OP EEN TOP LOCATIE IN GRONINGEN TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning is gelegen aan de Oude Ebbingestraat, midden in het centrum van Groningen. Met enkele minuten lopen ben je op zowel de Grote Markt als de Vismarkt. Het station is circa 5 minuten fietsen en de voorzieningen zoals een supermarkt, winkels en horecagelegenheden zijn nabij. Kortom een perfecte locatie

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede etage.

OPPERVLAKTE
De studio heeft een oppervlakte van circa 56 m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is gelegen op de tweede etage en heeft een oppervlakte van circa 56m2. Bij binnenkomst in het appartement is de ruime woonkamer met open keuken te vinden. De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartij. In de woonkamer is genoeg ruimte voor alle meubels. De keuken is voorzien van een gasfornuis, grote koelkast, wasbak en genoeg werk- en opslag ruimte. De slaapkamer is te vinden aan de achterzijde van het appartement. De ruime slaapkamer van circa 16m2 heeft tevens weer veel lichtinval door de vele ramen. Ook zijn er twee wastafels hier aanwezig. De badkamer is aansluitend aan de slaapkamer gelegen. De badkamer beschikt over een douche en een toilet.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs bedraagt €1200,-. De nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot van €150,-. Dit maakt een totale huurprijs van €1350,-. De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.

BESCHIKBAAR & HUURPERIODE
Het appartement is per direct beschikbaar voor een periode van maximaal 12 maanden, in overleg is hierna verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?