€ 752,00 p/m excl.

1 slaapkamer
29 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Hoogstraat 118B
8011 BB Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Hoogstraat

STUDENTENSTUDIO IN KAMPERPOORT ZWOLLE

LET OP: ENKEL STUDENTEN KOMEN IN AANMERKING VOOR DEZE WOONRUIMTE.

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Het huurcontract heeft bij aanvang een duur van onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, water en elektra voor de studio, hiervoor kan zelf een contract bij een energieleverancier afgesloten worden. TV, internet en gemeentelijke heffingen zijn voor rekening van de huurder. De servicekosten voor de algemene ruimtes zijn inclusief en tellen 50 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woning voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Er is sprake van eigen voorzieningen zoals badkamer, toilet, kookgelegenheid achter een gesloten deur en een kale huur onder de huurtoeslaggrens voor kandidaten van 23 jaar en ouder.

Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er komen enkel studenten met een inschrijving bij een onderwijsinstelling in aanmerking voor deze woonruimte, aangezien het wordt verhuurd onder een zogenaamd campuscontract. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De woning is gelegen in de wijk Kamperpoort. Kamperpoort is een Zwolse volksbuurt die in de afgelopen jaren flink is opgeknapt. De bruisende binnenstad, het zomerse stadsstrand en bioscoop Pathé zijn binnen een paar minuten lopend of fietsend te bereiken. Het centrale station is circa 5 minuten fietsen. De betreffende studio heeft een eigen keuken en aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is een gemeenschappelijke wasruimte waar een wasmachine en droger staan, deze worden gedeeld met de medebewoners. De kosten voor het gebruik hier van zijn €3,80 per keer. Er is geen aansluiting voor wasmachine aanwezig in de studio. De studio gestoffeerd opgeleverd met een moderne PVC vloer en raambekleding. Er is een fietsenstalling in het souterrain en een parkeerplaats kan eventueel bij gehuurd worden, mits beschikbaar.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?