€ 1.055,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
37 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Grote Markt 5
9712 HN Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Grote Markt

PRACHTIG APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN PER 1 JULI 2024 TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Dit complex is gelegen op een top locatie midden in het centrum van Groningen. Het complex was een locatie voor diverse bedrijven, maar is volledig gerenoveerd. In dit complex zijn 18 prachtige appartementen gerealiseerd.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de derde etage aan de achterzijde van het pand. In totaal is de woonruimte circa 37 m2 groot.

INDELING
Bij binnenkomst is er een gang met toegang tot het separate toilet. Via de gang is de woonkamer met luxe open keuken te bereiken. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een ruime koelkast, vriezer, combimagnetron en vaatwasser. De woonkamer verleent tevens toegang tot het balkon. De slaapkamer is gesitueerd naast de woonkamer. De badkamer (met douche en bad) is aansluitend aan de slaapkamer geplaatst.

De complete woonruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming, tevens beschikt de woonruimte over een mechanische afzuiging door het hele appartement. Dankzij de goede (geluid) isolatie merkt een bewoner niet dat hij/zij op een steenworpafstand van de Grote Markt woont.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs bedraagt €1055- en het voorschot voor de nutsvoorzieningen bedraagt voor één persoon €106, voor twee personen €126,-. Dit maakt een totale huurprijs van €1161 of €1181. De borg staat gelijk aan één maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 juli voor een periode van minimaal 12 maanden met hierna een eventuele verlenging voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?