€ 675,00 p/m excl.

1 kamer
24 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Schuitendiep 319
9711 RA Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Schuitendiep

PRACHTIGE STUDIO OP EEN TOP LOCATIE IN EEN MONUMENTAAL PAND TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De studio ligt op een ideale locatie aan de grachten van Groningen. De Poelestraat is om de hoek en de Grote Markt is circa vijf minuten lopen. Het hoofdstation is circa vijf minuten fietsen en de Zernike Campus circa tien minuten.

SITUERING
De studio is gelegen op de tweede etage aan de voorzijde.

OPPERVLAKTE
De studio heeft een oppervlakte van circa 24 m2.

VOORZIENINGEN
De woning bevindt zich op de tweede etage van het gebouw welke te bereiken is via twee ruime trappen. De studio heeft veel ruimte en er is een luxe keuken aanwezig die voorzien is van een wasbak, koelkast met vriesvak, twee inductiekookplaten en een afzuigkap. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Tevens is er in de studio een aparte wastafel met kast aanwezig. Verder heeft de woning twee ruimte inbouwkasten en prachtig uitzicht over de grachten van Groningen. Tot slot zijn er gezamenlijke wasmachines aanwezig en is er achter het pand ruimte om je fiets te stallen.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs van de woning bedraagt €675,-. De nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot van €150,-. Dit maakt een totale maandelijkse huurprijs van €825,-.

HUURTOESLAG
Afhankelijk van je persoonlijke situatie is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is per direct beschikbaar voor een periode van maximaal 12 maanden, in overleg is hierna verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn wij op zoek naar nette, studerende kandidaten. Er wordt om een garantsteller gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?