€ 1.150,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
89 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Winschoterdiep 123
9724GN Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Winschoterdiep

PAS GERENOVEERD APPARTEMENT NABIJ DE BINNENSTAD EN OP STEENWORPAFSTAND VAN DE RINGWEG TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning is gelegen aan het Winschoterdiep, in de gezellige Oosterpoortwijk waar zich verscheidene kroegen bevinden. Voorzieningen zoals een supermarkt zijn nabij. De binnenstad is circa vijf minuten fietsen en de Ringweg is ook nabij, een ideale uitval locatie dus.

SITUAREING
Het appartement is gelegen op de begane grond.

OPPERVLAKTE
De woning heeft een oppervlakte van circa 64 m2 en beschikt over een achtertuin van 26 m2.

VOORZIENINGEN
Via de hal kom je in de ruime woonkamer met open keuken die van alle gemakken is voorzien. Naast de keuken is een berghok aanwezig. Via de woonkamer loop je naar de ruime slaapkamer die uitzicht heeft op de tuin. Aan de achterzijde van de woning is de ruime, moderne badkamer gesitueerd.

*De woning is pas gerenoveerd, op dit moment worden de laatste dingen afgerond.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs bedraagt €1.150,- per maand. De nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot van €175,-. Dit maakt een totale huurprijs van €1.325,- per maand. De waarborgsom staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Het is bij deze woning niet mogelijk om huurtoeslag aan het vragen.

BESCHIKBAAR & HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 februari, in overleg iets later. De woonruimte is beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden met hierna verlenging voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?