€ 565,00 p/m excl.

1 kamer
22 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Oude Ebbingestraat 59D
9712HD Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Oude Ebbingestraat

LEUKE STUDIO MIDDENIN HET CENTRUM VAN GRONINGEN TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning ligt aan de Oude Ebbingestraat, middenin het centrum van Groningen. Met enkele minuten lopen ben je op zowel de Grote Markt als de Vismarkt. Het station is circa 5 minuten fietsen en voorzieningen zoals een supermarkt, winkels en horecagelegenheden zijn nabij.

SITUAREING
De studio is gelegen in een complex met drie andere studio’s. De studio ligt op de tweede verdieping aan de achterzijde.

OPPERVLAKTE
De studio heeft een oppervlakte van circa 22 m2.

VOORZIENINGEN
De studio heeft een oppervlakte van circa 22m2 en beschikt over een ruime woon/slaap kamer met open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een koelkast, gasfornuis en wasemkap. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs bedraagt €565,-. De nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot van €147,-. Dit maakt een totale huurprijs van €712,-.
De borg staat gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Afhankelijk van je persoonlijke situatie is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

BESCHIKBAAR & HUURPERIODE
De studio komt beschikbaar per 1 maart voor een periode van maximaal 12 maanden, in overleg is hierna verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?