€ 884,54 p/m excl.

1 slaapkamer
3 kamers
51 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Damsterdiep 3H
9711 SG Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Damsterdiep

PRACHTIG APPARTEMENT OP EEN TOP LOCATIE AAN HET DAMSTERDIEP IN GRONINGEN TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan het Damsterdiep in Groningen. Het centrum is te vinden op steenworpafstand en de Zernike Campus is gelegen op circa 15 minuten fietsen

SITUERING
Het appartement is gelegen op eerste en tweede etage. Het appartement bevindt zich in een complex waar meerdere appartementen en studio’s zijn. Onlangs zijn de woonruimtes volledig gerenoveerd.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 51m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement beschikt over ruime woonkamer van circa 19m2. Er is tevens een ruime keuken aanwezig welke beschikt over de benodigde voorzieningen zoals een koelkast met vriesvak, inductie kookplaat en een combi oven/magnetron. De slaapkamer bevindt zich een etage hoger. De badkamer beschikt over een inloopdouche met een wastafel. Het toilet is apart van de badkamer.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs van de woonruimte bedraagt €884.54. Het voorschot voor de nutsvoorzieningen bedraagt €150*. Dit maakt een totaal van €1034,54. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

*Op dit moment loopt de aanvraag voor tussenmeters, deze zullen naar verwachting april/mei geplaatst worden. Wanneer de tussenmeters geplaatst worden zullen de kosten voor de nutsvoorzieningen vervallen en dienen deze zelf geregeld te worden.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Het appartement komt beschikbaar per 01-02-2024 voor een periode van minimaal 12 maanden met hierna verlenging voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?