€ 550,00 p/m excl.

1 slaapkamer
27 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Damsterdiep 7E
9711SG Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Damsterdiep

LEUKE STUDIO MET HUURTOESLAG TE HUUR AAN HET DAMSTERDIEP TE GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning ligt 650 meter van de Grote Markt af en 1.2 km van het Centraal station.

SITUERING
De woonruimte is gesitueerd op de tweede etage achterzijde.

OPPERVLAKTE.
De studio heeft een oppervlakte van circa 27m2.

INDELING
De studio heeft een mooie woonkamer met open keuken en aan de voorzijde ruimte voor een slaapgedeelte. Door de ramen die in beide zijde zitten heeft de studio veel natuurlijk daglicht. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €550,- exclusief, de servicekosten (gas, water, elektra en internet) bedragen €170,-. Dat maakt een totale huurprijs van €720,-.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is (afhankelijk van de persoonlijke situatie) mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte wordt onder voorbehoud verhuurd en is indien mogelijk beschikbaar per 1-2-24. De maximale huurperiode bedraagt dan 6 maanden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?