€ 495,00 p/m excl.

1 kamer
29 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Winschoterdiep 123a
9724GN Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Winschoterdiep

LICHTE SEMI-STUDIO IN DE OOSTERPOORTWIJK IN GRONINGEN TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op ‘Ja ik heb interesse’. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het Winschoterdiep is gelegen in de Oosterpoortwijk, een rustige wijk waar zowel gezinnen als studenten wonen. Het centrum is circa vijf minuten fietsen, evenals het hoofdstation. Daarnaast is er een supermarkt om de hoek.

SITUERING
De studio is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde.

OPPERVLAKTE
De studio heeft een oppervlakte van circa 29,5 m2.

VOORZIENINGEN
De woonruimte bestaat uit een kamer met grote raampartijen, hierdoor komt er veel natuurlijk daglicht binnen. Er is een ruime keuken die van alle gemakken voorzien is en een nette badkamer met douche en wastafel. Tevens beschikt de studio over een slaapvide waar voldoende ruimte is voor een tweepersoonsbed. Het toilet bevindt zich op de gang, deze wordt gedeeld met drie medebewoners. Hier bevindt zich ook de wasmachine.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs bedraagt €495,-. De nutsvoorzieningen zijn gebaseerd op een voorschot van €175,-. Dit maakt een totale huurprijs van €670,-.
De borg bedraagt één maand huur.

HUURTOESLAG
Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID EN HUURPERIODE
De woning is beschikbaar per 1 maart, in overleg iets later. De studio is beschikbaar voor een periode van minimaal 12 maanden, hierna wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn wij opzoek naar een nette, studerende kandidaten. Er wordt om een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?