€ 795,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
50 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Timpweg 4J
9731AL Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Timpweg

LEUKE WOONRUIMTE MET APARTE SLAAPKAMER AAN DE TIMPWEG TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een video van een soort gelijke woning.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan het water. Het centrum is circa 10 tot 15 minuten fietsen en het hoofdstation is op 3,4 kilometer afstand. Er zit op een minuut loopafstand een supermarkt en aan de andere kant van het water zit een bushalte die je gemakkelijk naar de binnenstad brengt.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de begane grond en de eerste etage

OPPERVLAKTE
De woonruimte heeft een oppervlakte van circa 50m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Dit houdt in dat er een luxe keuken is met koelkast, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met opbergruimte en een spiegel met verlichting. Er is een buitenruimte aanwezig aan het water, die je samen deelt met de andere bewoners. De gang naar de slaapkamer is gedeeld met een andere bewoner.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs bedraagt €795,- Het voorschot voor de nutsvoorzieningen is €150,- en dit maakt een totale huurprijs van €945,-.

HUURTOESLAG
Het aanvragen van huurtoeslag is mogelijk afhankelijk van jouw eigen situatie.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 februari. De huurperiode is 12 maanden, met hierna mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we opzoek naar een nette kandidaten. Dit kan werken en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een gerantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op ‘Ja ik heb interesse’. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?