€ 199,00 p/m excl.

1 kamer
9 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Professor Rankestraat 10
9713 GE Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Professor Rankestraat

STUDENTENKAMER AAN DE PROFESSOR RANKESTRAAT IN GRONINGEN TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De Professor Rankestraat ligt op 1,1 km afstand van Grote Markt, 2.1 KM van het centraal station en 5,1 km van het Zernike complex. De wijk heeft alle voorzieningen op loopafstand .

SITUERING
Kamer is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand.

OPPERVLAKTE
De woning heeft een oppervlakte van circa 9m2.

VOORZIENINGEN
De kamer heeft een groot raam partij waardoor je veel natuurlijk licht binnen krijgt. De kamer heeft een hoog plafond dus eventueel zou je er een hoogslaper in kunnen zetten. In het pand zitten in totaal vier kamers, met deze huisgenoten worden de badkamer, keuken en tuin gedeeld. Het betreft hier een studentenpand, de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes wordt geregeld door de bewoners. De keuken is van alle gemakken voorzien waar onder een oven, gasfornuis, vaatwasser, wasmachine, koelkast en magnetron. Tevens is er een ruime tuin aanwezig waar je heerlijk kan zitten en je fiets kan parkeren.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €199,-. Het voorschot van G/W/E is €85,- wat een totale huurprijs maakt van €284,-. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 februari beschikbaar voor een periode van 12 maanden met hierna een mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette, studerende kandidaten. Er wordt om een garantstelling gevraagd. Let op!

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?