€ 1.095,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
40 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Grote Markt 5K
9712 HN Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Grote Markt

PRACHTIG APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Dit complex is gelegen op een top locatie midden in het centrum van Groningen. Het complex was een locatie voor diverse bedrijven, maar is in 2017 volledig gerenoveerd. In dit complex zijn 18 prachtige appartementen gerealiseerd.

SITUERING
Appartement K is gelegen op de vierde etage aan de achterzijde van het pand. In totaal is de woonruimte 40 m2 groot.

INDELING
Bij binnenkomst is er een gang met toegang tot het separate toilet. Via de gang is de woonkamer met luxe open keuken te bereiken. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een ruime koelkast, vriezer, combimagnetron en vaatwasser. De badkamer (met douche en bad) is tussen de woonkamer en slaapkamer geplaatst. De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde en heeft de toegang tot een eigen balkon.

De complete woonruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming, tevens beschikt de woonruimte over een mechanische afzuiging door het hele appartement. Dankzij de goede (geluid) isolatie merkt een bewoner niet dat hij/zij op een steenworpafstand van de Grote Markt woont. De ramen bij de woonkamer kunnen opzij geplaatst worden waardoor er een bij zonnig weer een (inpandig) balkon gecreëerd kan worden.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs bedraagt €1.095,- en het voorschot voor de nutsvoorzieningen bedraagt €106,-. Dit maakt een totale huurprijs van €1.201,-. De borg staat gelijk aan één maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 februari voor een periode van minimaal 12 maanden met hierna verlening voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?