€ 1.250,00 p/m excl.

3 slaapkamers
4 kamers
120 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Snavelzegge 9
8043 LG Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Eengezinswoning, Snavelzegge

EENGEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN RUIME TUIN IN STADSHAGEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt dan 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze moderne woning is te vinden in de wijk Stadshagen. Vanaf hier bereikt u binnen 10 minuten met de auto het centrum van Zwolle, of met een kwartiertje fietsen. Winkelcentrum Stadshagen ligt om de hoek, hier zijn voldoende winkelmogelijkheden. Ook zijn grote parken en sportvelden te vinden op loopafstand.

Ook ligt de woning in het plan ''Pad & Tuin'', dit betekent veel rust en groen. De auto dichtbij, maar niet voor de deur. Kortom, mooi wonen in een goede, groene buurt.

Wanneer u de woning betreedt komt u eerst binnen in de hal waar zich ook een toilet bevindt. Vervolgens bevindt u zich in de eetkamer met open keuken. Hier is voldoende mogelijkheid om een eettafel kwijt te kunnen. De woonkamer heeft veel lichtinval, via hier is ook de ruime tuin met berging te bereiken. De tuin is ook via de achteringang te bereiken.

Boven bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De masterbedroom heeft ook nog een schuifpui en Frans balkon. Ook is er een ruimte voor een wasmachine.

Al met al een moderne woning met energielabel A, in de jonge wijk Stadshagen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?