€ 1.595,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
72 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Heymanslaan 3B
9714 GE Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Heymanslaan

GERENOVEERD APPARTEMENT MET DRIE KAMERS AAN DE HEYMANSLAAN IN GRONINGEN TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Voorzieningen zoals een supermarkt zijn naar bij. Het hoofstation is circa 10 minuten fietsen en het centrum is ongeveer 5 minuten fietsen.

SITUERING
De woonruimte is gesitueerd op de tweede en derde etage.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 72m2.

INDELING
Het appartement is verdeeld over de tweede en de derde verdieping van het pand.
De woning is volledig gerenoveerd en bij binnenkomst kom je in de hal waar toegang is tot het toilet en tot de badkamer die voorzien is van douche en wasbak. Vanuit de hal kom je in de keuken die voorzien van onder andere koelkast, vriezer, vaatwasser, gasfornuis en oven. Op de tweede etage bevind zich ook een kamer waar je bijvoorbeeld de woonkamer van kan maken, maar dit kan ook als slaapkamer fungeren. Vanuit de keuken is tevens toegang tot het balkon. Met de trap omhoog ga je naar de derde etage. Hier bevinden zich twee ruime (slaap)kamers en vanuit beide kamers is toegang tot het grote dakterras.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €1.595,- en het voorschot voor de nutsvoorzieningen bedraagt circa €250,-.
De borg bedraagt één maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per direct beschikbaar voor een periode van maximaal 6 maanden, met hierna mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?