€ 696,16 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
33 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Voorstraat 2409
8261 HS Kampen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Voorstraat

LEUK APPARTEMENT IN DE BINNENSTAD VAN KAMPEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van de woonruimte vind u bovenaan deze pagina. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief servicekosten omtrent de voorzieningen van algemene ruimtes. Deze kosten bedragen 40 euro per maand.
De kosten voor gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen zijn exclusief. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
De studio voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Of hier recht op is is tevens afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen. Check hiervoor de website van de Belastingdienst.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een werkende of studeren kandidaat met een bijbaan. De woning is bestemd voor 1 persoon.

OVER DE WONING
Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken van 22m2, een slaapkamer van 8m2 en badkamer met apart toilet. Aan de achterzijde van het pand is een eigen berging van circa 6m2. Daarnaast is er een gedeeld dakterras.

Het pand is gelegen in het centrum van Kampen en het station is snel te bereiken in zo'n 5 minuten.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?