€ 950,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
50 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
van Oldenbarneveltlaan 15A
9716 EA Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, van Oldenbarneveltlaan

LEUK APPARTEMENT MET ÉÉN SLAAPKAMER AAN DE VAN OLDENBARNEVELTLAAN 15A TE HUUR IN GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
Het adres bevindt zich aan de van Oldenbarneveltlaan in Groningen. De Grote Markt is op 1,8 kilometer en station noord is gelegen op loopafstand. Alle voorzieningen zoals de supermarkten zijn te vinden op loopafstand.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de begane grond aan de achterzijde.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 50m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft een woonkamer met open keuken. De keuken is o.a. voorzien van vaatwasser, koelkast en inductie kookplaat. De woonkamer is erg ruim en door de hoge plafonds en grote ramen komt er veel licht binnen. De badkamer bevindt zich naast de keuken en is voorzien van toilet, wastafel met spiegel en douche. De slaapkamer bevindt zich naast de woonkamer en is ook weer erg ruim en licht door de hoge plafonds en grote raampartij.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is: €950,-. Er wordt een voorschot gerekend van €220,-. Dit maakt een totale huurprijs van €1170,-. De borg staat gelijk aan twee keer de maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt per 1 november 2023 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Voor de woonruimte zijn wij opzoek naar nette kandidaten welke werkend zijn. De voorkeur gaat uit naar een alleenstaand persoon of koppel.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?