€ 1.295,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
90 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Grote Beerstraat 340
9742SL Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Grote Beerstraat

MODERN GEMEUBILEERD APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS TE HUUR AAN DE GROTE BEERSTRAAT IN GRONINGEN.

Informatie
Naast de foto’s is er een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst.

Locatie
Het appartement aan de Grote beerstraat bevindt zich op loop- en fietsafstand van verschillende voorzieningen zoals: Grote markt, Noorderplantsoen en winkelcentrum.

Situering
Het appartement is gelegen op de zesde verdieping.

Oppervlakte
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 92 m2.

Voorzieningen
Via de gezamenlijke ingang kunt u met de lift of trap naar de zesde verdieping waar het desbetreffende appartement zich bevindt. Via de galerij heeft u een uitzicht over de stad. Bij binnenkomst in het appartement komen we in de ruime hal waar aan de rechterzijde de woonkamer met open keuken zich bevindt. De luxe keuken is voorzien van o.a. een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast en vriezer. De woonkamer is zeer ruim en door de grote raampartij komt er veel licht binnen. Via de woonkamer is tevens het balkon te bereiken. Aan de linker zijde bij binnenkomst vanuit de hal bevinden zich de twee slaapkamers, badkamer, toilet en wasruimte. Het zijn twee ruime slaapkamers waar tevens weer veel lichtinval is door de grote ramen. De moderne badkamer is voorzien van dubbele wastafel, spiegel en inloopdouche. Het toilet is gescheiden van de badkamer. Op de begane grond is tevens een berging aanwezig.

Parkeren
Aan de zijde van de gezamenlijke ingang van het complex zijn een aantal parkeerplekken. Hier kunt u tegen betaling uw voertuig parkeren.

Huurprijs en borg
De huurprijs is €1295,- exclusief, het voorschot is €200,-. Dit maakt een totale huurprijs van €1495,- per maand inclusief meubilering . De borg van de woonruimte bedraagt één keer de maandhuur.

Beschikbaarheid & huurperiode
Het appartement is beschikbaar per 1 januari 2024. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

Interesse?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.


YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificaties aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?