€ 840,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
46 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 oktober 2023
Heerengracht 1e
7941 JH Meppel

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Heerengracht

MODERN APPARTEMENT IN MEPPEL TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Het voorschot hiervoor bedraagt 125 euro. De gemeentelijke heffingen zijn niet inbegrepen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze woning is gelegen in het centrum van Meppel. Binnen een paar minuten bent u bij de winkels en het treinstation. Het appartement is nieuw opgeleverd in de zomer van 2019 en is dus modern afgewerkt. Het is gesitueerd op de eerste etage.

De woonkamers is gelegen aan de straatzijde. De badkamer en aparte slaapkamer zijn aan de achterzijde gelegen. De keuken is voorzien van nodige inbouwapparatuur zoals elektrische kookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast, luxe kraan en aansluiting voor een vaatwasser. Er ligt een kwalitatief goed en mooi afgewerkt aanrechtblad in de keuken. Daarnaast is er voldoende kastruimte aanwezig.

De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. Ook is er een aansluiting voor een wasmachine plus een afvoer voor een droger.

Via de achterzijde van het pand is de gedeelde fietsenberging te bereiken. Tevens is er een kelder aanwezig dat als opslagruimte gebruikt kan worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?