€ 470,00 p/m excl.

1 kamer
22 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Prinses Julianastraat 6262a
8019 AX Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Prinses Julianastraat

NETTE KAMER MET EIGEN KEUKEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra. Het voorschot servicekosten bedraagt €160 euro per maand. Overige kosten (gemeentelijke heffingen) bedragen €5. De waarborgsom is gelijk aan één bruto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De kamer bevindt zich in een prachtig karakteristiek pand welke bestaat uit een begane grond, eerste etage, tweede etage en derde etage. Dit pand is te vinden in de Veerallee, een rustige wijk met het station en centrum op loopafstand. Tevens zijn de uitvalswegen dichtbij. Desbetreffende kamer is gesitueerd in het souterrain.

De kamer is in totaal 22m2. De kamer beschikt over een eigen keuken. Deze kamer is net voorzien van een nieuwe vloer en schilderwerk. De badkamers en toiletten worden gedeeld met de medebewoners. In totaal heeft het pand 15 kamers. Er is ook een buitenruimte aanwezig.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?