€ 271,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
14 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 oktober 2023
Langenholterweg 58
8021 CD Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Langenholterweg

LEUKE KAMER MET EIGEN WASTAFEL EN VIDE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit bedraagt 130 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze woning bevindt zich in de wijk Dieze, net om de hoek van winkelcentrum Diezerpoort. Hier vind je onder andere een drogisterij en supermarkt. Tevens is de binnenstad zelf ook op loopafstand bereikbaar. Het station bereikt u in iets meer dan 5 minuten fietsen.

De betreffende kamer is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. De kamer beschikt over een eigen wastafel met aanrecht en een (lage) zolderetage. Dit maakt de kamer ruimtelijk in te delen en het leef- en slaapgedeelte gescheiden te kunnen houden. De keuken, douche, toilet en tuin worden gedeeld met de medebewoners in het huis.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?