€ 1.320,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
130 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Folkingestraat 49a
9711 JV Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Folkingestraat

UNIEK GEMEUBILEERD APPARTEMENT IN HET HARTJE VAN GRONINGEN TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning ligt op 500 meter van de Grote Markt af en 600 meter van het Centraal station.

SITUERING
De woonruimte is gesitueerd op de eerste en tweede etage.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 130m2.

INDELING
Het appartement is verdeeld over de eerste en de tweede verdieping van het pand. Op de eerste etage bevindt zich een ruime keuken die is voorzien van alle gemakken namelijk: een vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, oven en een gaskookplaat. Verder bevindt de wasmachine zich in de keuken. Aan de achterzijde van de eerste etage bevindt zich de ruime woonkamer met uitzicht op het eerste terras. Op dit terras is voldoende zitruimte in de middag schijnt de zon volledig op dit terras. Op de Eerste etage is ook nog een apart toilet te vinden
Op de tweede etage van het appartement bevindt zich de slaapkamer. In de slaapkamer is ruimte voor een tweepersoons bed. Daarnaast is er in de kamer voldoende opslagruimte en plek voor thuiswerken. De slaapkamer is voorzien van een open badkamer die is voorzien van een toilet, douche, bad en wastafel. Aan de achterzijde van de tweede etage bevindt zich het tweede terras. Deze is ruimer dan het eerste terras. Dit betekent dat ook hier voldoende zitruimte. Ook op dit terras is in de middag veel zon.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €1170,- exclusief, de servicekosten (gas, water, elektra en internet) + meubilering bedragen €330,- wat een totale huur maakt van €1500,-De kosten voor gemeentelijke heffingen zijn voor rekening van huurder. De borg staat gelijk aan een maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per direct beschikbaar tot 1 juni of 1 juli, dit is nader te bepalen.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?