€ 1.100,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
107 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Zuideinde 11
7941 GA Meppel

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Zuideinde

PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET BUITENRUIMTE IN MEPPEL!
ENERGIELABEL A++

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd met onbepaalde tijd, u kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas water en elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
De woonruimte voldoet niet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar werkende kandidaten of een werkend stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Qua locatie is het appartement op een A-locatie gelegen. Meppel is een leuke stad waar veel te zien is. Hierdoor zijn supermarkten en speciaalzaken op loopafstand en kun je vrijwel alles te voet bereiken. Ook kun je bij de gemeente een parkeervergunning aanvragen zodat je je auto gemakkelijk bij de woning kan neerzetten. Mocht u buiten Meppel werkzaam zijn, zijn uitvalswegen als de A28 makkelijk te bereiken en zijn op zo’n 3 a 5 minuten rijden vanaf het Zuideinde.

Het fraaie nieuwbouw appartement is in 2022 opgeleverd en beschikt over 90 m2 woonoppervlakte. Het is gelegen op de begane grond en beschikt over een woonkamer met open keuken, een badkamer, inpandige berging met witgoed-aansluiting en een slaapkamer of kantoor inpandig. Aan de achterzijde, grenzend aan het eigen terras van zo'n 10m2, bevindt zich een ruime slaapkamer.

Het gehele appartement is voorzien van een PVC vloer, wat een moderne uitstraling geeft.
De keuken is tevens modern afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Er is een koelkast met vriesvak, combi-ovenmagentorn, luxe mengkraan en afwasmachine. Voor het koken is er gekozen voor een inductiekookplaat en luxe afzuiginstallatie. Verder is er in de keuken natuurlijk voldoende ruimte voor al uw kookgerei. Verder heeft deze woning een nieuw afgewerkte badkamer met een douche, wastafel en toilet.

In het appartement kunt u duurzaam en energiezuinig wonen. Het is namelijk gas-loos en wordt verwarmd middels een waterpomp. Deze voorzieningen zorgen voor lagere maandelijkse energielasten.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?