€ 263,00 p/m excl.

1 kamer
14 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Van Ostadestraat 15
8021 DL Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Van Ostadestraat

NETTE KAMER MET EIGEN WASTAFEL IN DE WIJK DIEZE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd voor onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 130 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één bruto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze woning is te vinden in de wijk Dieze. Vanaf hier is de binnenstad met 5 minuten lopen te bereiken. Er is een supermarkt te bereiken in minder dan 5 minuten fietsen. Tevens is Poppodium Hedon op loopafstand te vinden. Het station is op minder dan 10 minuten fietsafstand gelegen.

De betreffende kamer bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van het pand. De kamer beschikt over een eigen wastafel. De algemene voorzieningen zoals de douche, toilet en keuken worden gedeeld met de medebewoners. Ook is er een tuin aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?