€ 520,00 p/m excl.

1 kamer
39 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 oktober 2023
Stationsweg 3- 3A
7941 HA Meppel

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Stationsweg 3-

RUIME STUDIO IN MEPPEL

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Het voorschot voor deze servicekosten bedraagt €170,00 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een alleenstaande werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze woning beschikt over een ruime woon-/slaapkamer met een open keuken. Daarnaast is er een aparte badkamer met eigen toilet en douche aanwezig. De leefruimtes zijn in totaal ruim 39m2 en is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het pand. De woning is gesitueerd op een ideale plek nabij het station en het centrum van Meppel, beide zijn binnen 5 minuten wandelen al snel te bereiken.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?