€ 680,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
36 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Sellekamp 68
8014DS Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Sellekamp

RUIME KAMER IN ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit appartement is gelegen boven het winkelcentrum aan de Sellekamp. Het is mogelijk om de auto kosteloos te parkeren en binnen 5 minuten bent u in het winkelcentrum van Zwolle-Zuid. Het centrum en station van Zwolle liggen op ongeveer 10 minuten fietsafstand.

De woning is als volgt ingedeeld; u komt binnen bij de hal met toegang tot het toilet en woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken, via de woonkamer is de slaapkamer te bereiken. De slaapkamer heeft toegang tot de douche en het gedeelde terras. De woonkamer beschikt over mooi lichtinval en heeft een laminaatvloer.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?