€ 775,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
42 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Voorstraat 2401
8261HS Kampen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Voorstraat

TWEEKAMERAPPARTEMENT MET EIGEN TUIN IN HET CENTRUM VAN KAMPEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Na deze periode kunt u de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief servicekosten omtrent de voorzieningen van algemene ruimtes. Deze kosten bedragen 40 euro per maand.
De kosten voor gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen zijn exclusief. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Het appartement is gelegen in de oude sigarenfabriek in Kampen, een authentiek pand in het hartje centrum van de stad Kampen. Het is gelegen in het midden van de binnenstad aan een straat met diverse leuke winkels. Binnen vijf minuten fietsen bent u op het station van Kampen.

De woning is gelegen op de begane grond en heeft een eigen tuin en een aparte berging op een prachtige locatie in het centrum van de stad Kampen.De ruime lichte woonkamer aan straatzijde is ongeveer 24m2 groot. Vanaf de woonkamer is de open keuken te bereiken. De keuken is voorzien van onder andere een inbouwkookplaat en afzuigkap.

De slaapkamer is circa 14m2 groot en ligt aan de achterzijde van het pand. Vanuit de slaapkamer is er zicht op de tuin. Via de hal zijn de separate douche en toilet te bereiken.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?