€ 1.395,00 p/m excl.

4 slaapkamers
5 kamers
96 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Akerkhof 19b
9712 BB Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Akerkhof

UNIEK APPARTEMENT MET 4 SLAAPKAMERS AAN HET AKERKHOF IN GRONINGEN ONDER VOORBEHOUD BESCHIKBAAR

INFORMATIE
Naast de foto's hebben wij ook nog een gedetailleerde video van het appartement gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevind zich op 100 meter van de vismarkt in Groningen en op 900 meter van het centraal station van Groningen.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede en derde etage van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 96 m2.

VOORZIENINGEN
Dit unieke appartement aan het Akerkhof in Groningen is gesitueerd op de tweede en derde etage van het pand. Op de tweede etage hebben we de entree die lijd naar de hal waar we ook de eerste slaapkamer vinden. Deze slaapkamer heeft 3 grote ramen met uitzicht op het Akerkhof. Naast de eerste slaapkamer bevind zich de wc en de keuken van het appartement. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, koelkast en een ruime opbergkast met een aansluiting voor de wasmachine. Aan de achterzijde van de tweede etage zit de tweede slaapkamer.
De derde etage van het pand heeft aan de voorzijde twee nette slaapkamers, een opbergruimte en een badkamer met douch en ligbad.
Zoals is aangegeven heeft het appartement 4 slaapkamers, bij bewoning van vier personen is de keuken dus de gemeenschappelijke ruimte. Het is echter ook mogelijk de woonruimte te huren met 3 personen en een van de slaapkamers als gemeenschappelijke kamer te nemen.

PRIJS EN BORG
De huurprijs is €1395,- Excl.
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt onder voorbehoud beschikbaar per 1 november. De huurperiode bedraagt minimaal 12 maanden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn wij op zoek naar 3 á 4 nette kandidaten. Bij werkende kandidaten word er loonstrookjes gevraagd en bij studenten wordt er gevraagd naar een garantsteller.

INTERESSE?
Het is nog niet 100% zeker dat de woning beschikbaar komt. Als jij interesse hebt kan jij een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte' en daar jouw gegevens achter te laten. Dan zullen wij contact met jou opnemen zodra wij een update hebben.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?