€ 1.050,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
38 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Stalstraat 3B
9712 ES Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Stalstraat

LUXE ÉÉN SLAAPKAMER APPARTEMENT MET BUBBELBAD, VIDEOPHONE EN VLOERVERWARMING AAN DE STALSTRAAT IN HET CENTRUM VAN DE GEZELLIGE STAD GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op ‘Ja, ik heb interesse in deze woonruimte’. Telefonisch kunnen wij geen reacties in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich in de gezellige binnenstad van Groningen. Het appartement ligt op slechts 290 meter van de Grote Markt. Uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centraal station is gelegen op ca. 1.2 km afstand.

SITUERING
Het appartement is gelegen in een complex waar in totaal 9 appartementen zitten. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 38 m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Dit houdt in dat er een luxe keuken is met koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron en genoeg opberg- en werkruimte. De badkamer is voorzien van een bad met bubbels, een aparte douche, wastafel met opbergruimte, spiegel met verlichting en design radiator. Er is een separate toilet gelegen in de hal.

PARKEREN
Parkeren aan de straat is mogelijk met een vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar). Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u met ons kantoor contact opnemen.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs bedraagt €1.050,- exclusief. De servicekosten voor 1 persoon is €106,- wat een totale huurprijs maakt van €1.156,-.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is te huur per 1 oktober 2023, in overleg eerder. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er voor zowel werkenden als studerenden om een garantstelling gevraagd.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?