€ 168,00 p/m excl.

1 kamer
12 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Eigenhaardstraat 9a
8012 VE Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Eigenhaardstraat

KAMER IN DAMESHUIS IN ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. Daarna kunt u de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 155 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De kamer ligt in Assendorp, een gezellige wijk in Zwolle. Op een paar minuten fietsafstand is zowel het centrum als het station te bereiken. Daarnaast zijn er diverse winkels in Assendorp aanwezig, waaronder een supermarkt.

In dit dameshuis komt een kamer aan de voorzijde op eerste etage beschikbaar. In totaal wonen er 6 studenten in deze woning.

De kamer is ongeveer 12m2 en beschikt over twee inbouwkasten. Door de ramen aan de straatzijde is het een lichte kamer. De keukens en badkamer wordt gedeeld met de medebewoners. Daarnaast is er een dakterras aanwezig.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?