€ 990,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
55 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Blekerswegje 4
8021 AH Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Blekerswegje

RUIM APPARTEMENT OP NABIJ STADSCENTRUM MET BIJZONDERE GESCHIEDENIS TE HUUR
INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 200 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar werkende kandidaat of werkend stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit appartement is gelegen op de begane grond etage in een bestaand authentiek pand genaamd 'Agter de Plancken', pal voor de oude rivier Dieze dat nu fungeert als stadsgracht nabij de Diezerkade. Het is één van de laatste authentieke panden in de straat, de rest is nieuwbouw.

Een leuk weetje: Vroeger, toen de afsluitdijk nog niet bestond, liep de rivier wel eens over de kade op. De bewoners van toen plaatsen letterlijk planken langs staanders om de woningen droog te houden. Zodoende heet het gebouw 'Agter de Plancken'.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. De woonkamer heeft een open keuken (25m2) en aan de achterzijde is de slaapkamer (20m2) gelegen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals inbouw elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, luxe afzuigkap, luxe mengkraan en vaatwasser! De gerenoveerde badkamer is bereikbaar via de hal en er is een separaat toilet aanwezig.

Als klap op de vuurpijl heeft dit appartement een zeer ruimte berging in de vorm van een kelder (ca. 15m2). Aan de slaapkamer grenst een binnenplaatsje waar tevens nog een kleine berging aanwezig is.

De woning ligt op een A-locatie en tevens is de oorspronkelijke rotonde bij de Brink in ontwikkeling. De gemeente is dit aan het herontwikkelen naar een voetgangersvriendelijk ontmoetingsplek waarbij tevens de kade wordt vernieuwd. Deze plek grenst aan de Thomas a Kempisstraat waar diverse speciaalzaken te vinden zijn. Om de hoek ligt het winkelcentrum Diezerpoort waar u uw alledaagse boodschappen kunt doen.

Op loopafstand is het stadscentrum te bereiken en tevens het Ter Pelwijkpark waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Het station is in ongeveer 5 tot 10 minuten fietsen bereikbaar. Een busstation is nabij gelegen. Kortom: De perfecte locatie!

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?