€ 554,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
27 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Deventerstraatweg 7b
8012AA Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Deventerstraatweg

LEUK APPARTEMENT NABIJ CENTRUM EN STATION ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. Daarna kunt u de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, water, elektra. Dit voorschot bedraagt 185 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een alleenstaande studerende of werkende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden. Indien u werkend bent, dient er een vast contract te zijn.

OVER DE WONING
Dit appartement bevindt zich op de begane grond aan de achterzijde van het pand. De opgang deelt u met de andere bewoner welke het appartement aan de voorzijde bewoont.

De woning is voorzien van een ruime woonkamer met grote ramen welke uitkijken op de eigen tuin aan de achterzijde. Via de woonkamer kunt u naar de keuken waar de toegang tot de slaapkamer, tuin en badkamer zich bevindt.

Vanaf de woning is de stad binnen 5 minuten fietsen bereikbaar, eveneens als de supermarkt en diverse leuke winkeltjes in de wijk Assendorp. Het station is op steenworp afstand snel te bereiken.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?