€ 320,00 p/m excl.

1 kamer
19 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Rhijnvis Feithlaan 5
8021 AJ Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Rhijnvis Feithlaan

GROTE KAMER MET EIGEN WASTAFEL

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. Daarna kunt u de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, water, elektra. Dit voorschot bedraagt 125 euro. De gemeentelijke heffingen zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze woning is te vinden in de wijk Diezerpoort. Winkelcentrum Diezerpoort is op 5 minuten loopafstand, net als de gezellige Thomas a Kempisstraat. De binnenstad zelf is ook op loopafstand te bereiken en er zijn meerdere winkels in de buurt. Het station bereikt u met 5 minuten fietsen.

De betreffende kamer is gesitueerd op de tweede etage aan de achterzijde van het pand. De kamer is circa 19 m2 groot en beschikt over een eigen wastafel. De voorzieningen zoals de keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met de medebewoners van het huis.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?