€ 1.495,00 p/m excl.

4 slaapkamers
5 kamers
132 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Gerbrand Bakkerstraat 51
9713HC Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Eengezinswoning, Gerbrand Bakkerstraat

PRACHTIG GERENOVEERDE 4-SLAAP-/WERKKAMERS WONING MET EEN TUIN AAN DE GERBRAND BAKKERSTRAAT IN GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.
Dit woonhuis is super netjes en net gerenoveerd. De woning is voorzien van 4 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een vliering, een tuin, een ruime woonkamer met een gloednieuwe keuken. De woning is daarom zeer geschikt voor een gezin of (maximaal 2) expats.


INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De Gerbrand Bakkerstraat ligt op 1,2 km afstand van Grote Markt, 2 KM van het centraal station. De straat is gelegen achter het UMCG in Groningen. Alle voorzieningen, zoals een supermarkt, zijn in de buurt.

SITUERING
Het woonhuis is gelegen op de begane grond, eerste etage en tweede etage.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 132m2.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst via de voordeur is er een deur naar de woon/eetkamer. De begane grond is een open ruimte die ook gesloten ingericht zou kunnen worden door de tussenmuur. Er komt veel daglicht binnen in de woning door de raampartijen aan de voor- en achterkant van de woning. Aan de achterzijde van de woning is de nieuwe keuken te vinden. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, wasbak, kraan, vrieskast en een grote koelkast. Verder is er voldoende opslagruimte in de keuken aanwezig.
De woning is ook voorzien van een eigen tuin, die je kunt bereiken via de deur in de keuken. Het is een ruime tuin, waar je in de zomer lekker kunt genieten van het mooie weer. Daarnaast is er in de tuin nog een tuinhuis, waar je bijvoorbeeld je fiets in kunt zetten. Er is stroom in het tuinhuis dus een eventuele elektrische fiets kan hier opgeladen worden.
Op de eerste etage is de badkamer te vinden, die is voorzien van een douche, wasbak, spiegel en een badkamermeubel waar eventueel spulletjes in kunnen worden opgeslagen. Het toilet en de badkamer zijn gescheiden van elkaar.
Aan de linker achterzijde van de eerste etage is een slaapkamer te vinden met voldoende lichtinval en een trappenkast, waar kleding in kan worden opgeslagen. Aan de voorzijde is nog een slaapkamer te vinden, ook deze slaapkamer heeft veel lichtinval.
Op de tweede etage zijn nog 2 ruime slaapkamers te vinden. In de slaapkamers is voldoende ruimte voor een kast, tweepersoonsbed, en een eventueel bureau. Of terwijl voldoende ruimte. In de gang op de tweede etage is nog een luik te vinden die lijdt naar de vliering van circa 6m2. Er is in de vliering voldoende ruimte voor een eventueel thuiskantoor, maar deze vliering kan ook worden gebruikt als extra opslagruimte.

PARKEREN
Er is parkeermogelijkheid aan de straat.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €1.495,- exclusief gas, water, electra. De waarborgsom is gelijk aan maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 15 oktober beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 11 maanden, hierna is verlenging in overleg mogelijk. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor deze woning zoeken wij expats, woningdelers (maximaal 2) of een gezin. Aangezien het pand geen onttrekkingsvergunning heeft is verhuur aan een groep studenten niet mogelijk.


INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?