€ 1.200,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
54 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Groeneweg 2B
8012AN Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Groeneweg

RUIM APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS OP TOPLOCATIE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. Daarna kunt u de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, water, elektra. Dit voorschot bedraagt 100 euro. De gemeentelijke heffingen zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een goed verdienende werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit appartement is gesitueerd op de eerste etage aan de linkerzijde van het pand. De woonruimte beschikt over twee slaapkamers, een grote woonkamer met open keuken, een wasruimte en moderne badkamer met douche, toilet en wastafel. De keuken is modern afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Qua locatie bent u nabij het centrum en op steenworp afstand van het station.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?