€ 1.410,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
81 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Fongersplaats 162
9725 LK Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Fongersplaats

LEUK GEMEUBILLEERD APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS BESCHIKBAAR AAN DE FONGERSPLAATS IN GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 1.6 kilometer van het gezellige centrum van Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.2 kilometer en het Zernike complex op 6 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn zeer goed te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de derde en tweede verdieping.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 81m2.

VOORZIENINGEN
Het ruime, lichte en gemeubileerde twee slaapkamer appartement is gelegen op de derde en tweede verdieping (Ja, we zeggen bewust op de derde en tweede verdieping). Bij binnenkomst op de derde etage is er een ruime hal met een toilet, trap naar beneden en een doorgang naar een ruime en lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een vaatwasser en een oven. Vanuit de woonkamer is er aansluitend een doorgang naar een ruime buitenruimte.
Op de tweede verdieping(de verdieping naar beneden vanaf de hal) zijn twee slaapkamers gelegen, een ruime badkamer met bad, een ruimte met wasmachine en droger en tevens opslagruimte.

PARKEREN
Parkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar).

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €1410,- exclusief. Het voorschot voor de nutsvoorzieningen, internet en tv bedraagt €225,-. Dit maakt een maandelijkse huurprijs van €1635,-.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is waarschijnlijk per 1 februari 2024 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.


INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?