€ 1.485,00 p/m incl.

2 slaapkamers
4 kamers
70 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Koestraat 24A
8011 NL Zwolle

Reageer nu!

Heb je interesse in deze woning? Log eerst in om te kunnen reageren.

Klik hier om in te loggen

Appartement, Koestraat

PRACHTIG GEMEUBILEERD TWEEKAMER APPARTEMENT IN HARTJE CENTRUM ZWOLLE.

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra, stoffering, meubilair en gemeentelijke heffingen, hier wordt een voorschot van €250,00 per maand voor gerekend. De waarborgsom is eenmalig €2000. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar werkende kandidaten. Ook voor expat's is dit appartement zeer geschikt.

OVER DE WONING
Dit mooie authentieke appartement is gelegen aan het park ‘Potgietersingel, direct aan de stadsgracht. Het appartement ligt op het zuiden en heeft door de ruime raampartijen een mooie lichtinval. Alle voorzieningen liggen in de buurt: theater, horeca, winkelcentra en supermarkt. Het station is slechts 5 minuten lopen.

Via een natuurstenen trap betreedt u de gezamenlijke hal met marmeren vloer. De trap leidt u naar de verdieping van uw appartement. Daar bevindt zich een hal die het slaapgedeelte (noord) verbindt met het woongedeelte (zuid). Er is een ruim separaat toilet en ruime, lichte badkamer met inloopdouche en wasmachine aansluiting. Een bergkast voor opslag. De open hoogglans keuken met lade-korven, gasstel en koelkast. De keuken is voorzien van vaatwasser en combimagnetron.

Het gehele appartement is voorzien van een parketvloer. Ook de overige stoffering is inbegrepen. Het appartement is geheel gemeubileerd te betrekken met complete inventaris. De eigenaar en overige bewoners stellen nette en rustige bewoning erg op prijs.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?