€ 2.250,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Diezerpoortenplas 16E
8011 VW Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Diezerpoortenplas

PENTHOUSE MET TWEE SLAAPKAMERS IN HET CENTRUM VAN ZWOLLE
ENERGIELABEL A

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd met onbepaalde tijd, u kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Hiervoor dient u zelf een contract af te sluiten. De huurprijs is ook exclusief gemeentelijke heffingen en service kosten. Voor de servicekosten wordt een bedrag van €36,50 euro per maand gevraagd. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een goed verdienende werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Vanaf locatie is de binnenstad van Zwolle binnen 2 minuten lopen bereikbaar. Het station ligt op circa 5-10 minuten fietsafstand. Nabij gelegen is het winkelcentrum Diezerpoort waar allerlei alledaagse winkels te vinden zijn en een supermarkt. Ook de gezellig en vernieuwde Thomas a Kempisstraat ligt op steenworp afstand, hier zijn allerlei speciaalzaakjes gevestigd. Tevens is de Diezerstraat op loopafstand bereikbaar.

Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het pand en is volledig nieuw opgeleverd. Het is ca. 80 m2 groot.
Het geheel is voorzien van vloerverwarming en wordt afgewerkt met een visgraat PVC vloer. De muren zijn gestuukt en zijn voorzien van luxe plinten. De keuken is modern afgewerkt en van alle gemakken voorzien, waaronder een vaatwasser. In de woonkamer met open keuken bevinden zich grote raampartijen met schuifpui wat veel lichtinval biedt en niet te vergeten: het prachtige uitzicht over de binnenstad van Zwolle. Aanschouw onder andere de Sassenpoort en Peperbus vanaf uw eigen ruime terras. Er zijn twee slaapkamers aanwezig en er is een moderne badkamer.

Omdat het appartement zich op de bovenste verdieping bevindt heeft u veel privacy en weinig geluidsoverlast. Al met al een fantastisch licht appartement op top locatie in Zwolle.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?