€ 1.043,00 p/m excl.

m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Koggekade 190
8017 KJ Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Koggekade

DRIEKAMER APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS OP TOP LOCATIE IN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van twee maanden.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Maandelijks worden er servicekosten van €95 gerekend waarvan de VvE bijdrage en het onderhoud aan de CV gedekt worden. Ook wordt er 25 euro in rekening gebracht voor de parkeerplaats. De waarborgsom is gelijk aan twee maanden brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of werkend stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit appartement is te vinden in een complex op een van de meest strategische plekken in Zwolle. Het bevindt zich in de moderne wijk Hanzeland, op steenworp afstand van het NS station, op loopafstand van de binnenstad en de A28 is ook goed en snel bereikbaar.

De betreffende woning is gesitueerd op de derde etage en is zowel met de trap als met de lift bereikbaar. Op de begane grond van het gebouw heeft u beschikking over een eigen berging en een parkeerplaats. Bij binnenkomst komt u na de hal in de woonkamer welke uitzicht biedt over het water, de Koggelaan en het levendige Lübeckplein. Tevens is hier aansluitend het balkon te vinden. In de keuken is ruimte voor een eettafel. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een nette badkamer. De bijbehorende parkeerplaats is overdekt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?