€ 259,00 p/m excl.

1 kamer
14 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Coetsstraat 1a
8012 VB Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Coetsstraat

LEUKE KAMER MET EIGEN WASTAFEL AAN DE ASSENDORPERSTRAAT IN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van de woonruimte vind u bovenaan deze pagina. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit bedraagt 130 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De ligging van de woning is ideaal, nabij het centrum, station en natuurlijk in het midden van de gezellige winkelstraat de Assendorperstraat. Hier bevinden zich talloze winkels en een supermarkt, welke binnen 1 minuut lopen te bereiken is. De kamer is gesitueerd op de tweede etage van het pand en beschikt over een eigen wastafel. In de woonruimte bevinden zich meerdere kamers, te weten 6 stuks. Het huis beschikt over een gezamenlijke keuken, badkamer en toilet. Ook is er een gezellig balkon welke gedeeld wordt met de medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?