€ 375,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
23 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Coetsstraat 1b
8012 VB Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Coetsstraat

LEUKE KAMER MET EIGEN SLAAPKAMER IN HART VAN ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt 130 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze kamer bevindt zich in een woning aan de gezellige Assendorperstraat. Het ligt op steenworp afstand van de supermarkt af, er zijn ook voldoende andere winkelgelegenheden in de Assendorperstraat te vinden. Tevens zijn het station en de binnenstad van Zwolle snel te bereiken.
De betreffende kamer is gesitueerd op de eerste etage aan de voorzijde van het pand, dus uitzicht op de Assendorperstraat. De kamer is ruim 16m2, daarnaast is er nog een aparte slaapkamer van ongeveer 7m2. De keuken, badkamer en toilet zijn voor gezamenlijk gebruikt en worden met 3 andere huisgenoten gedeeld.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?