€ 1.100,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
45 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Aplein 9C
8011TJ Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Aplein

PRACHTIG APPARTEMENT IN MONUMENTAAL PAND OP A-LOCATIE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra. Het voorschot hiervoor bedraagt 100 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woningen is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkende personen. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

OVER DE WONING
Het appartement is gelegen op de eerste etage. In totaal is het appartement 45m2. Het appartement heeft daarnaast een balkon. Het pand is een monument in het hart van Zwolle en is gebouwd in 1825. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het gelegen in een rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid op deze locatie.

Het appartement is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het appartement een ruime woonkamer met open keuken.
Kenmerkend in de appartementen zijn de hoge plafonds. De hoogte is ruim 3,5 meter. Tevens is de woning voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals elektrische ingebouwde kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en een luxe mengkraan. Ook is er een vaatwasser aansluiting aanwezig.
De badkamer zit naast de slaapkamer, en is voorzien van een hangtoilet, douche, design radiator en een wastafel.
Ook heeft u 2 bergingen, er bevindt zich 1 berging de kelder van het pand (ca 13m2) en u heeft een kleine berging in het appartement met wasmachine aansluiting.

De woning ligt op een A-locatie, het ligt 2 minuten lopen van een supermarkt af, en de Diezerstraat (winkelstraat van Zwolle) is op steenworpafstand van deze woonruimte. Diverse parkjes en speciaalzaken om de hoek, heerlijk locatie om zomers lekker te vertoeven.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?