€ 395,00 p/m excl.

1 slaapkamer
27 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Damsterdiep 3a
9711 SG Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Damsterdiep

LEUKE SEMI ZELFSTANDIGE STUDIO AAN HET DAMSTERDIEP TE HUUR IN GRONINGEN.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan het Damsterdiep in Groningen. De Grote markt en alle andere voorzieningen zijn dan ook te vinden in de nabije omgeving.

SITUERING
De studio is gelegen op eerste etage aan de achterzijde van het pand

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van circa 27m2.

VOORZIENINGEN
De studio beschikt over een eigen keuken en badkamer met wastafel en douche. Het toilet wordt met slechts drie andere bewoners gedeeld, de gemeenschappelijke voorzieningen worden wekelijks schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf. Tevens zijn er meerdere wasmachines en drogers in het pand aanwezig.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €395,52, het voorschot voor de servicekosten bedragen €110,- en de overige kosten bedragen €25,-. Dit maakt een maandelijkse huurprijs van €530,52. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De studio wordt onder voorbehoud verhuurd i.v.m. renovatiewerkzaamheden, de ingangsdatum is dan ook nog niet zeker. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?