€ 1.432,00 p/m excl.

4 slaapkamers
5 kamers
m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Thomas a Kempisstraat 57B
8021BJ Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Thomas a Kempisstraat

FANTASTISCH 5-KAMER APPARTEMENT BOVEN DE LEVENDIGE THOMAS A KEMPISSTRAAT

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of werkende woningdelers. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit appartement is gelegen aan de levendige Thomas a Kempisstraat boven de winkelstraat. De Thomas a Kempisstraat is op steenworp afstand van de binnenstad van Zwolle. Vanaf deze locatie zijn diverse winkels, terrassen en eetgelegenheden lopend snel te bereiken. Voor boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum Diezerpoort of de plus beiden op enkele minuten loop afstand.

Het appartement is ongeveer 94m2 groot en is gesitueerd op de eerste verdieping. Via de entree komt u aan in de hal hiermee bereikt u de woonkamer, badkamer en slaapkamer 1 met balkon. Ook is er een een kast met wasmachineaansluiting in de hal aanwezig. De woonkamer (38.5m2) heeft een open keuken. De keuken is uitgerust, met een ingebouwde kookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi magnetron en koelkast met vriesvak. Via de woonkamer bereikt u de tweede verdieping waar nog 3 ruime slaapkamers aanwezig zijn.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?