€ 750,00 p/m excl.

m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Per direct beschikbaar
Korte Kamperstraat 1313a
8011 MN Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Korte Kamperstraat

ONZELFSTANDIG APPARTEMENT IN DE BINNENSTAD VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De ingangsdatum van huur zal rond 1 juni zijn. Eerst is er een maximaal contract van 12 maand. Later zal dit worden bekeken en afhankelijk van de situatie eventueel verlengd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. (servicekosten hiervoor bedragen €150) De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woning voldoet NIET aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De Korte Kamperstraat is gelegen in de binnenstad van Zwolle. Alle voorzieningen zijn op loopafstand, zoals bijvoorbeeld winkels en horeca. Het station is binnen 5 minuten te bereiken per fiets.

De ruimte is gelegen op de 1e verdieping in het complex. Dit jaar is het complex helemaal gerenoveerd. Waardoor je een ruimte treft die geheel weer van deze tijd is. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wasbak. De keuken is voorzien van een kookplaat.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?