€ 850,00 p/m excl.

38 m2
geen huisdieren toegestaan
alleen werkenden
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Korte Kamperstraat 13a
8011MN Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Korte Kamperstraat

ZELFSTANDIG APPARTEMENT IN DE BINNENSTAD VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De ingangsdatum van huur zal 1 mei zijn. Dit kan eventueel eerder in overleg. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. (servicekosten hiervoor bedragen €175) De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woning voldoet NIET aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De Korte Kamperstraat is gelegen in de binnenstad van Zwolle. Alle voorzieningen zijn op loopafstand, zoals bijvoorbeeld winkels en horeca. Het station is binnen 5 minuten te bereiken per fiets.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping in het complex en is geheel zelfstandig. Afgelopen jaar is het complex helemaal gerenoveerd. Waardoor je een woning treft die geheel weer van deze tijd is. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wasbak. De keuken is voorzien van koelkast, combioven en kookplaat.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?