€ 355,00 p/m excl.

1 kamer
17 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Celebesstraat 23a
9715JE Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Celebesstraat

LEUKE SEMI STUDIO MET EIGEN BALKON AAN DE CELEBESSTRAAT IN GRONINGEN TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De semi studio is gelegen aan de Celebesstraat, dit is gelegen in de Oost-Indische buurt. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar Hoofdstation en de Grote Markt is gelegen op 7 minuten fietsen. Alle voorzieningen zoals de supermarkt en winkels zijn allemaal te vinden in de nabije omgeving.

SITUERING
De studio is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
De studio heeft een oppervlakte van circa 17m2.

VOORZIENINGEN
De studio is gelegen op de eerste etage voorzijde. Enkel het toilet wordt gedeeld met vier medebewoners, elke bewoner heeft een eigen keuken en douche in de woonruimte.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €355,-. Het voorschot van G/W/E is €150,- wat een totale huur maakt van €505,- De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juli 2023 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?