€ 337,14 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
23 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Trompstraat 29
8023 TN Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Trompstraat

LEUKE KAMER MET EIGEN WASTAFEL AAN ASSENDORPERSTRAAT IN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van de woonruimte vind u bovenaan deze pagina. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt een bedrag van 170 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

OVER DE WONING
De kamer is gelegen in een woning op iets meer dan 5 minuten fietsen van de stad en het station. Er is een bushalte gelegen op een minuut loopafstand, ook bevindt zich een supermarkt op een paar minuten afstand gelegen. Iets verderop is het winkelcentrum Diezerpoort waar diverse winkels te vinden zijn. De betreffende kamer is gesitueerd op de eerste etage en een aparte slaapkamer bevindt zich op de tweede etage. De kamer beschikt over 2 inbouwkasten. De keuken, douche, toilet en dakterras worden gedeeld met de medebewoners. Er is ook een buitenruimte aanwezig die tevens gedeeld wordt met de medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?