€ 299,00 p/m excl.

1 kamer
16 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Briljantstraat 333
9743 NM Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Briljantstraat

MAXX: MOOIE KAMER VAN 16m2 AAN DE BRILJANTSTRAAT IN GRONINGEN TE HUUR.


INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. Het appartement is op 4.2 km van het gezellige Grote Markt. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centrale station is gelegen op ca. 4 km afstand.

SITUERING
De kamer is gelegen in gezellig studentenhuis met in het totaal 6 kamers. De kamer is gelegen op de begane grond achterzijde en heeft toegang tot een zonnige gezamenlijke tuin op het zuidwesten.

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van 16m2

VOORZIENINGEN
Alle voorzieningen worden gedeeld met 5 leuke andere bewoners. Er is een luxe keuken is met koelkast, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, instapdouche, wastafel met opbergruimte, spiegel met verlichting, design radiator. in de entree hal is de toilet gelegen.
Ook is er een ruime gezamenlijke tuin welke op het zuidwesten gelegen is met een schuur waar de fiets gestald kan worden.

PARKEREN
Parkeren aan de straat zonder vergunning.

HUURPRIJS EN BORG
De kamer word exclusief verhuurd. De huurprijs is €299,-
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juli 2023 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?