€ 200,00 p/m excl.

1 kamer
9 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Anjelierstraat 12
8012CR Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Anjelierstraat

KAMER IN GEZELLIGE WIJK ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 140 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één bruto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze kamer is gelegen in een tussenwoning in Assendorp. Om de hoek vindt u meteen de gezellige Assendorperstraat. Hier heeft u veel voorzieningen zoals een supermarkt en andere winkels. Het centrum, het station en Hogeschool Windesheim zijn in 5 minuten te bereiken met de fiets. Een perfecte locatie!

De betreffende kamer is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. Met de vier medebewoners worden de keuken, badkamer en toilet gedeeld.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?