€ 455,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
34 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Gasthuisdijk 25
8041 AE Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Gasthuisdijk

RUIME KAMER MET EIGEN KEUKEN EN APARTE SLAAPKAMER

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt 150 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

OVER DE WONING
De woning is gelegen aan de Gasthuisdijk, een rustige locatie gelegen aan het kanaal. Station en centrum zijn te bereiken binnen 10 minuten fietsen.
De kamer is gelegen op de begane grond aan de voorzijde van de woning. De kamer is 22m2 en beschikt over een eigen keuken. Daarnaast is er een aparte slaapkamer van 12m2 en een berging. Douche, toilet en de royale tuin worden gedeeld met medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?